Profhilo – hals

Info

Aldersgrense: 21 år.

Aldersgrense: 21 år.

Profhilo er en Bioemodellering med en umiddelbar oppstrammende virkning.

I behandling er Profhilo en innovativ måte å bekjempe aldringstegn på .

Profhilo har positiv påvirkning på hudens elastisitet, uten å bygge volum. Produktet tas opp i hudvevet, der det gjenoppretter det naturlige hyaluronsyre nivået.

Behandlingen bør gjøres 2 ganger, med ca 4 ukers intervall. Dette for å oppnå best resultat.

Passer for deg som opplever:-tap av elastisitet-tørr hud.

Profhilo er også flott på områder som tradisjonelt er vanskelig å behandle. Som f.eks hals, armer og hender.

Litt om ProfhiloProfhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet.

Til informasjon;

Kosmetiske prosedyrer er en frivillig, og ikke nødvendig medisinsk kosmetisk behandling. Om du vurderer/skal gjennomføre en kosmetisk medisinsk behandling anbefaler vi alle å ha en konsultasjon før timen. Dette for at du skal ha god informasjon om hva behandlingen kan gjøre for deg, mulige bivirkninger med en behandling, og hvilke tiltak som da evt må skje. Komplikasjoner kan være alvorlige.Pasienter yngre enn 21 år vil ikke bli behandlet. Andre kontraindikasjoner er graviditet/amming og autoimmun sykdom samt enkelte medisiner. Det er viktig at du opplyser oss om dette. Før behandling: du må være frisk og ikke ha planlagt hverken vaksine eller tannlegebesøk 6 uker før/etter behandling med HA filler.

Spørsmål? Kontakt oss

Adresse:

Nordre gate 2, i 2. etg (ikke heis) 7011 Trondheim
Resepsjon:

Tlf 909 95 555

Åpningstider:

Mandag 09.00 – 15.30.
Tirsdag – fredag 09.00 – 16.00

E-post: