Oppstramming av ansikt/hals med Fotona Laser

Info

Aldersgrense: 21 år.

Aldersgrense: 21 år.

Ved hud-foryngende laserbehandling overføres ufarlige, langbølget laserlys inn i huden. Langbølgelyset penetrerer dypt inn i huden. Her utvikles varme i det øvre hudlaget hvor kollagen samles (Kollagen = reisverket i huden).

Hva skje?

Kollagen produksjonen går saktere jo eldre vi blir, tydelige aldringstegne vil komme til syne i vårt øvre hudlag som linjer og  rynker.

Varmen som dannes i huden av langbølgelyset fra laseren, benyttes slik at kroppens kollagen dras sammen og blir stimulert slik at nytt kollagen-dannes. Enkelt forklart, reisverket i huden styrkes.

En forbedret kollagen produksjon vil bedre hudens balansen mellom talgproduksjon og evnen til å bevare fukt. 

Fotona Laser bedre synlige porer, små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader vil avta i omfang

Etter behandling er huden intakt, du vil kunne gjøre daglige aktiviteter og gå på jobb umiddelbart.

Behandlingen med Fotona Laser

Under behandlingen kontrolleres temperaturen i huden med laser (infrarød temperaturmålere) for å sikre optimale resultater. Det engelske navnet på behandling er kjent som «Skin Tightening» eller «Power Tightening». Best oppstrammende effekt sees fra en tidlig alder av 40 opp til 55- 60 år, når du begynner å merke at huden din blir litt slapp. Fordelen med denne behandlingen i forhold til en tradisjonell ansiktsløftninger, unngår du nedetid å du vil ikke trenger å være hjemme fra jobb.

Har du mye overflødig hud, kan det da være mer riktig med et kirurgisk ansiktsløft. Derfor ønsker vi at du kommer på en konsultasjon før eventuell behandling settes i gang

Du får:

Du får ingen arr, du får en bedre hud, alt til en pris som er vesentlig lavere enn et kirurgisk løft. For å oppnå de beste langsiktige resultatene, kan du opprettholde resultatet med en enkel behandling to ganger per år. 

Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom. Sluttresultatet sees etter 6-8 måneder.

Behandling foregår over 2 trinn:

• Trinn 1 – Stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet.
• Trinn 2 – Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur. En lett micro- laser peel som minimerer fine linjer og porer.

Plages du med tørr hud kan vi kjøre en ekstra protokoll for dette som kalles Fotona Hydralase.

Der lager vi små hull i huden før vi legger på en fuktmaske, deretter kjøres vanlig prosedyre som nevnt over.

Dette gjelder for deg som føler huden er fukt fattig. Jo bedre fukt nivå det er i huden før oppstramming med Fotona jo bedre resultat.

Ønsker man fukt-behandling av huden i tillegg til oppstramming vil dette koste 3990,- pr behandling.

2-4 behandlinger er anbefalt med 4 ukers mellomrom.

Til informasjon;

Kosmetiske prosedyrer er en frivillig, og ikke nødvendig medisinsk kosmetisk behandling. Om du vurderer/skal gjennomføre en kosmetisk medisinsk behandling anbefaler vi alle å ha en konsultasjon før timen. Dette for at du skal ha god informasjon om hva behandlingen kan gjøre for deg, mulige bivirkninger med en behandling, og hvilke tiltak som da evt må skje. Komplikasjoner kan være alvorlige.Pasienter yngre enn 21 år vil ikke bli behandlet. Andre kontraindikasjoner er graviditet/amming og autoimmun sykdom samt enkelte medisiner. Det er viktig at du opplyser oss om dette. Før behandling: du må være frisk og ikke ha planlagt hverken vaksine eller tannlegebesøk 6 uker før/etter behandling med HA filler.

Spørsmål? Kontakt oss

Adresse:

Nordre gate 2, i 2. etg (ikke heis) 7011 Trondheim
Resepsjon:

Tlf 909 95 555

Åpningstider:

Mandag 09.00 – 15.30.
Tirsdag – fredag 09.00 – 16.00

E-post: