Harmonyca

Hva er HarmonyCa?

Harmonyca er en ny hybrid-injiserbar filler med dobbel effekt.
Den inneholder to aktive ingredienser, kalsiumhydroksypatitt (CaHA) og hyaluronsyre (HA).
HarmonyCa kan forbedre hudens arkitektur ved å gi den et umiddelbart løft ved hjelp av hyaluronsyre, samt en langvaring løfteeffekt fra ny kollagenproduksjon knyttet til kalsiumhydroksypatitt.

Hvordan virker HA og CaHA?

Partiklene i hyaluronsyren jobber dypt under huden og hjelper med å fylle den opp slik at du får en umiddelbar løfteefekt. Kalsiumhydroksypatitt partiklene støtter kroppens egen kollagenproduksjon, og nye kollagenfibre dannes. Siden gelen forsvinner ekstra sakte over tid, bygges det opp et stramt og tett nettverk av kollagen som kan overta jobben med et gradvis langvarig løft ved hjelp av kalsiumhydroksypatitt.

Hvilke områder kan behandles?

HarmonyCa kan brukes under huden, i bestemte områder i ansiktet, det kan ikke injiseres under øyne, i lepper eller munn.

Under konsultasjon vil vi svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, samt foreslå hvile ansiktsområder du kan behandle med HarmonyCa.

Til informasjon;

Kosmetiske prosedyrer er en frivillig, og ikke nødvendig medisinsk kosmetisk behandling. Om du vurderer/skal gjennomføre en kosmetisk medisinsk behandling anbefaler vi alle å ha en konsultasjon før timen. Dette for at du skal ha god informasjon om hva behandlingen kan gjøre for deg, mulige bivirkninger med en behandling, og hvilke tiltak som da evt må skje. Komplikasjoner kan være alvorlige.Pasienter yngre enn 21 år vil ikke bli behandlet. Andre kontraindikasjoner er graviditet/amming og autoimmun sykdom samt enkelte medisiner. Det er viktig at du opplyser oss om dette. Før behandling: du må være frisk og ikke ha planlagt hverken vaksine eller tannlegebesøk 6 uker før/etter behandling med HA filler.

Spørsmål? Kontakt oss

Adresse:

Nordre gate 2, i 2. etg (ikke heis) 7011 Trondheim
Resepsjon:

Tlf 909 95 555

Åpningstider:

Mandag 09.00 – 15.30.
Tirsdag – fredag 09.00 – 16.00

E-post: