Filler i øreflipp

Info

Aldersgrense: 21 år.

Aldersgrense: 21 år.

Etter mange år med ørepynt, kan man oppleve at øreflippen `sagger`. Heller ikke uvanlig er at ørepynten ikke henger like pent som den en gang har gjort.

Dette kan man i mange tilfeller rette opp i, med å sette hyaluronsyre filler som gir støtte og fylde i øreflippen.

Øreflippen får igjen spenst slik at ørepynten henger penere.

Hyaluronsyre filler er en gele som består av hyaluronsyre (ofte omtalt som HA-filler) og er et sukker molekyl som finnes naturlig i huden. Den fungerer som et naturlig reisverk og gir huden volum, spenst og fuktighet.

I 25-års alderen går produksjonen av hyaluronsyre langsommere, og du taper gradvis spenst, volum og fuktighet.

Ved å injisere hyaluronsyre filler i huden kan vi gjenopprette hudens tap av volum, minimere rynker, folder og gjenvinne spenst.

Under en konsultasjon eller behandling vil våre dermatologiske sykepleiere ta for seg din medisinske historie og gi deg en analyse av ansiktet ditt.

Vær forberedt på å diskutere dine estetiske områder.

Dette er ikke en kirurgisk behandling.

Behandling med med filler kan ta fra 15 minutter til 60 minutter, avhengig av hvilket område som skal behandles.

Til informasjon;

Kosmetiske prosedyrer er en frivillig, og ikke nødvendig medisinsk kosmetisk behandling. Om du vurderer/skal gjennomføre en kosmetisk medisinsk behandling anbefaler vi alle å ha en konsultasjon før timen. Dette for at du skal ha god informasjon om hva behandlingen kan gjøre for deg, mulige bivirkninger med en behandling, og hvilke tiltak som da evt må skje. Komplikasjoner kan være alvorlige.Pasienter yngre enn 21 år vil ikke bli behandlet. Andre kontraindikasjoner er graviditet/amming og autoimmun sykdom samt enkelte medisiner. Det er viktig at du opplyser oss om dette. Før behandling: du må være frisk og ikke ha planlagt hverken vaksine eller tannlegebesøk 6 uker før/etter behandling med HA filler.

Spørsmål? Kontakt oss

Adresse:

Nordre gate 2, i 2. etg (ikke heis) 7011 Trondheim
Resepsjon:

Tlf 909 95 555

Åpningstider:

Mandag 09.00 – 15.30.
Tirsdag – fredag 09.00 – 16.00

E-post: