Behandlinger Category: Hudbehandling

Sunekos

januar 21, 2021

Sunekos er en unik injeksjonsbehandling med Aminosyre og Hyaluronsyre som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin i huden. Behandlingen brukes for å glatte ut fine linjer, redusere mørke ringer og poser under øynene. Den motvirker derfor aldring på en naturlig måte. Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Resultatene varer […]

read more

Profhilo – hals

august 16, 2020

Profhilo Er en Bioemodellering med en umiddelbar oppstrammende virkning. I behandling er Profhilo en innovativ måte å bekjempe aldringstegn på . Profhilo har positiv påvirkning på hudens elastisitet, uten å bygge volum. Produktet tas opp i hudvevet, der det gjenoppretter det naturlige hyaluronsyre nivået. Behandlingen bør gjøres 2 ganger, med ca 4 ukers intervall. Dette […]

read more

Carbon Peel

mars 9, 2020

Carbon Peel, reduksjon av fine linjer og rynker. Gir et vakkert løft.

read more

Dermapen

mars 9, 2020

Dermapen er en nyhet innen anti-age behandling, når det kommer til behandling av fine linjer, pigmenteringer, arr og hudforyngelse.

read more

Hydrafacial Classic

mars 9, 2020

HydraFacial er verdens beste hudpleiebehandling som gir deg ren, frisk og glødende hud med masse spenst og fukt – uten nedetid.

read more

Kjemisk Peel

mars 9, 2020

I en behandling med kjemisk peel, legges en tilpasset fruktsyre på huden. Fruktsyrene løser opp i bindingene som ligger mellom de døde hudcellene.

read more

Profhilo – Ansikt

mars 9, 2020

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

read more