Informasjon

  • Aldersgrense:
  • 21 år.
Bestill time

Skinbooster – fuktbehandling med hyaluronsyre

 

Skinbooster er en hudforyngende behandling som kan utføres med ulik type fillere som Restylane Vital, Stlage Hydra Max eller Volite fra Juvederm.

Når huden eldes mister den både volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre. Hylauronsyre er med å å binde vann i huden og fukter derav huden fra innsiden. . Hyaloronsyren er også med på å skape volum, spenst og struktur i ansiktet. Når produksjonen av hyaloronsyre brytes ned vil mange oppleve at huden blir tørr og sensitiv. Noen opplever også at huden blir mindre elastisk og at linjer «setter» seg i huden.

Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre i huden, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Huden din produserer hyaluronsyre med hyaluronsyren brytes raskere ned enn hva huden klarer å reprodusere.  Huden vil da etterhvert føles slappere, spesielt ved kjeven, munnpartiet og på halsen.

Med scinbooster kan vi hjelpe deg med å forebygge dette, for å holde huden sunn og spenstig lengre, på en diskret og naturlig måte.

Du vil få en bedøvende krem før behandling.

Huden din renses og vi setter mange små injeksjoner med hyaluronsyre fordelt i hele ansiktet ditt.

Du vil bli lett rød etter behandlingen, dette går over i løpet av et døgn. Noen vil oppleve å få blåmerker, disse forsvinner etter en ukes tid.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon 🙂

 

 

Spørsmål? Kontakt oss