Informasjon

  • Pris:
  • Fra 6990,- pr behandling
  • Aldersgrense:
  • 21 år.
  • Lege Informasjon:
  • Denne behandlingen krever gynekologisk konsultasjon. Bruk kontaktskjema nederst på siden eller ring oss på 909 95 555 før du bestiller.
Bestill time

IncontiLase

Inkontinens, ufrivillig urinlekkasje

Vi opplever at mange kvinner kommer til vår klinikk med inkontinens som de har gått med over mange år.
De har fulgt alle anvisninger med knipeøvelser etc., men enda har det ikke hjulpet.

Slik det er i dagens helsevesen så er veien lang å gå før man får operativ hjelp.

Mange kvinner er plaget selv med mild eller moderat inkontinens. Det å være redd for å skvette når man nyser, hopper eller løper er ingen god følelse.

Nå har det heldigvis kommet en ny teknologi der man bruker laser for å behandle denne tilstanden. Vi her på Helsesenter1 er den første klinikken i landet som tilbyr denne behandlingen.

Hva er IncontiLase™?

IncontiLase™ er en, mini-invasiv/ikke kirurgisk Er: YAG laser terapi for behandling av mild og moderat stressinkontinens. Laseren stimulerer kollagenet og hjelper vevet til å hele seg selv, dette resulterer til krymping og innstramming av vaginalslimhinnens vev og bekkenbunnens vev. Når dette skjer så får man en naturlig støtte til blæren.

Indikasjoner for IncontiLase™ terapi er mild og moderat stress. Foreløpige kliniske studier viser at det er en effektiv, enkel og trygg behandling.

Hvordan fungerer IncontiLase™?

Fotonas laser er en teknologi som gir en termisk påvirkning av vaginalvevet, stimulerer kollagenets oppbygging og fører til produksjon av nye kollagenfibrer i området ved skjedens inngang, ved urinrørs-åpningen og i området langs den fremre skjedeveggen.

Det endelige resultatet av kollagen-aktiveringen er krymping og innstramming av skjedeveggens vev og av bekkenbunnen. Dette fører til støtte til blæren og urinrøret og dermed en normal blærekontroll.

En stor fordel med IncontiLase er at prosedyren ikke er en tradisjonell operasjon.
Den er nesten smertefri, uten skjæring, blødning, eller sting. Tilhelingen er ekstrem rask uten behov for anvendelse av smertestillende midler eller antibiotika.

Vanligvis anbefaler man to behandlinger for å lindre mild eller moderat stressinkontinens. Noen pasienter trenger flere men dette vurderes av vår gynekolog som også utfører alle behandlingene.
Ingen spesielle forberedelse før operasjon eller forholdsregler etter er nødvendig. Pasientene kan straks vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter.

Studier bekrefter at IncontiLase er en effektiv, trygg og komfortabel behandlingsalternativ for symptomlindring hos pasienter med mild og moderat urinlekkasje.

De med alvorlig grad av inkontinens skal behandles med tradisjonell operativ kirurgi.

Laserbehandlingen kan også kombineres med andre vaginale laserbehandlinger ved mer kompliserte tilstand.

Behandligsalterntiver

IncontiLase

7500kr

(1 treatment (time including stunning)) 1.5 hours

Spørsmål? Kontakt oss