Informasjon

  • Pris:
  • 4290,- pr gang
  • Aldersgrense:
  • 21
Bestill time

Fotona 4D/5D løft

Ved Fotona 4D Facelift jobber vi med laser i ansiktet samt på innsiden av kinnene, dette gjør at vevet strammes opp også fra innsiden av ansiktet. Behandlingen får da en svært oppstrammende effekt sammenliknet med andre behandlinger på markedet.

Vi anbefaler 4 behandlinger. Du vil da få en pakkepris på 14 990kr.

 

Hudforyngelse med laser

 

Ved hudforyngende laserbehandling overføres ufarlige, langbølgede laserlys inn i huden. Langbølgelys penetrerer dypt inn i huden. Den forårsaker varmeutvikling i det øvre hudlaget og dermis. Når det blir varmt nok, dras kroppens kollagen sammen mens det stimuleres kollagen-dannelse. Hudens struktur og balanse mellom talgproduksjon og fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader er reparert. Huden er intakt etter behandling, det vil si du kan gjøre daglige aktiviteter og gå på jobb umiddelbart.

Behandlingen

 

Under behandlingen kontrolleres temperaturen i huden med laser (infrarød temperaturmålere) for å sikre optimale resultater. Det engelske navnet på behandling er kjent som «Skin Tightning» eller «Power Tightning». Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra en tidlig alder av 40 opp til 55- 60 år, når du begynner å merke at huden din blir litt slapp. Fordelen med denne behandlingen i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning, er at hvis du ikke har for mye slapphet i huden, unngår du nedetid ettersom du ikke trenger å være hjemme fra jobb.

Du får ingen arr, du får en bedre hud, alt til en pris som er vesentlig lavere enn løft. For å oppnå de beste langsiktige resultatene, kan du opprettholde resultatet med en enkel behandling to ganger per år. Har du mye overflødig hud, er det bedre med et kirurgisk ansiktsløft.

Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom. Sluttresultatet sees etter 6-8 måneder.

 

Behandling foregår over 4 trinn:

• Trinn 1 – Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft.
• Trinn 2 – Stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet.
• Trinn 3 – Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur.
• Trinn 4 – En lett micro- laser peel som minimerer fine linjer og porer.

 

Følg linken under for å se hvordan Fotona 4D løft utføres;

 

https://www.fotona.com/en/support/video/4530/fotona4d-r/

 

 

 

 

 

 

Spørsmål? Kontakt oss