Pasienthistorier


Jeg startet å gå til Elin og Stine i 2007 da jeg var nysgjerrig på Restylane. Jeg ble meget varmt imøtekommet med anbefalinger og kunnskap. Siden har jeg vært en trofast kunde både ved å bygge opp leppene mine (behøver per dags dato ikke å behandle de lenger, da de var ferdig behandlet i 2012), Botox og hårfjerning med laser.

Jeg føler at det er hos disse jentene jeg alltid kommer til å henvende meg om det skulle være noe annet jeg har lyst til å prøve ut, da jeg vet at de KUN behandler meg om de mener det er “berettiget”.

Disse jentene vil kun det beste for kundene sine, og det er betryggende å gå til noen som elsker yrket sitt som de gjør.

Hanne - 33 år


Jeg tok Restylane hos Elin første gang i 2011. Jeg har alltid syntes store lepper er veldig fint og brukte tidligere lipliner for å få de til å se fyldigere ut. Nå trenger jeg ikke det lenger – etter behandlingene mine er leppene mine akkurat den størrelsen jeg ønsker.

Jeg føler meg SÅ mye finere med Restylane, Det er utrolig hvor stor forskjell litt større lepper kan gjøre. Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til å ta det, Jeg var nemlig redd for at det skulle bli for mye og at jeg skulle få «duckface». Elin sørget for at leppene ble akkurat slik jeg ønsker, og jeg er utrolig fornøyd med hennes arbeid. Jeg liker så godt at hun er perfeksjonist, i tillegg til at hun er opptatt av at resultatet blir naturlig.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale henne hvis du ønsker et optimalt resultat.

Nora - www.fitnessnora.blogg.no


Jeg hadde hørt og lest mye bra om Elin før jeg bestemte meg for å dra til henne for å ta restylane under øynene. Jeg hadde bestemt meg 100 prosent, men Elin ville jeg skulle være 110 prosent sikker, så hun sendte meg hjem uten behandling, slikat jeg skulle få litt mer betenkningstid. To uker etter befant jeg meg nok engang på kontoret hennes. Også denne gangen tok hun meg veldig godt i mot. Lett å snakke med og strålende blid. Hun var nøye med å informere om eventuelle konsekvenser og bivirkninger.

Jeg er superfornøyd med den gode servicen Elin ga meg, men også med Elin som person. Hun er ærlig, hun bryr seg, hun vil du skal være fornøyd, hun brenner for yrket sitt, og svinger”tryllestaven” fantastisk godt. Resultatet ble strålende. Omman først skal ta restylane, så er det kjempeviktig at det gjøres til en person med masse erfaring og dyktighet. Jeg kan trygt anbefale Elin. Byens beste restylanebehandler! Garantert!

Disse jentene vil kun det beste for kundene sine, og det er betryggende å gå til noen som elsker yrket sitt som de gjør.

Kine


Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD