Injeksjonspesialisten

I snart 10 år har vi hatt gleden av å jobbe med medisinske/estetiske behandlinger. Etter mange års erfaring har vi spesialisert oss i behandlinger med filleren juvederm og nevrotoksin, samt scleroterapi. Vi benytter oss av nevrotoksin som leveres av legemiddelfirmaet Galderma .

Vi kan i dag stolt si at vi er 2 av 17 spesialister i Norge med spesialkompetanse innen medisinske/estetiske behandlinger. Vi er også de første sykepleierne som arbeider med estetisk medisinsk behandling og har videreutdanning i Dermatologi. Vår spesialisering som hudsykepleiere har vi fra høgskolen i Buskerud 2012.

For å kunne jobbe med med Medisinsk Estetiske behandlinger har vi fulgt Galdermas (tidligere Q-Med) autorisasjonsprogram for sykepleiere, og er via dem autoriserte spesialister på injeksjoner i juvederm og nevrotoksin behandlinger.

Om_oss_bilde

Via Hudhelse er vi kurset og opplært i og deres medisinske hudprogram fra Dr.Obagi. Vi har arbeidet med flere store medisinske hudprogram Jan Marini og Sesderma og Elexir har vi tilegnet oss bred kunnskap når det kommer til pleie/behandling av huden. Vi søker hele tiden ny kunnskap og sørger for å holde oss oppdaterte, slik at du kan være trygg på at du får bruke de beste produktene på markedet.

Vi har også deltatt på flere kurs internasjonalt blant annet i Sverige, Danmark, Monaco, Frankrike. Vi er sertifiserte laserbehandler via Scanex Medical System, og har siden 2005 jobbet med lasere som Fraxel, N-Lite, Ellipse, Alexandrite, NdYag, Cynosure og Diodelaser.

Som dermatologisk sykepleiere er vi opptatt av helhet og et vakkert og naturlig resultat. Det er viktig å kombinere injeksjoner med riktig valg av medisinske hudpleieprodukter og en sunn og god livsstil. Vår jobb er å veilede og gi råd. Hos oss setter vi kvalitet og kompetanse høyt. Det er viktig for oss at du som pasient føler deg trygg og ivaretatt både før, under og etter en behandling. Sammen med deg vil vi være med å skreddersy et program tilpasset deg, ditt ansikt og din hud.

Det hele startet med en Bachelor i sykepleie ved Høgskolen i Sør-Trøndelag 2000-2003. Etter endt utdanning fikk vi generell sykepleiekompetanse ved å jobbe ved Rikshospitalet og St Olav. I 2005 fikk Stine jobb som kosmetisk sykepleier ved Ellipse Klinikken, nå Akademiklinikken. Hun ble klinikksjef i 2005 og i 2006 ble Elin ansatt som assisterende Klinikksjef. I 2010 ble vi hentet inn til Teres Stokkan, hvor vi har jobbet frem til i dag! Siden 2005 har vi vært med på å bygge opp to store klinikker og gleder oss nå til å bruke kunnskapen og erfaringen vår på å bygge opp vårt eget.


Vi har i dag tett samarbeid med spesialister som hudleger, plastikk kirurger og allmenleger.

Injeksjonspesialisten samarbeider tett med medisinsk personell for å sikre optimal behandling, trygghet for våre kunder og for å holde oss oppdatert på de seneste utviklingene innen anti-aging og hudpleie

Vår medisinske ansvarlige er Dr. Ole M Rørdam (Spesiallege i dermatologi & venerologi Danmark/Sverige) og tidligere lektor i dermatologi ved NTNU).

I tillegg samarbeider vi tett med hudlege og fastlege ved Aleris Klinikken.

Dersom du har noen spørsmål angående hudlege eller konsultasjon, ta kontakt med oss.


Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD