Slik får du naturlig flotte lepper

b2ap3_thumbnail_Skjermbilde-2014-10-09-kl.-14.22.43.png 

Mange personer har problemer med at leppene blir fryktelig tørre nå på vinteren. Leppene sprekker opp, flaker, og uansett hvor mye lypsyl en bruker, så hjelper det lite.

Vi bruker en hyaluronsyre som gir masse fukt, uten noe særlig volum. Med den kan du forebygge linjer i leppa, og tap av volum. Du kan gjenoppfukte og gi leppene tilbake dens naturlige fylde, som har gått tapt med årene.

 

restylane_nyhet

Dette er en perfekt behandling for deg som ønsker ett naturlig og “usynlig” resultat.

En liten bonus er at mange som plages med munnsår opplever færre/ingen utbrudd i perioden hyaluronsyren er aktiv (ca 6mnd).

Pris 2990,-

Del denne artikkelen:


Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD