Muskeldempende middel mot spenningshodepine

Senere forskning viser at muskeldempende middel har en svært god effekt for mange som sliter med spenningshodepine. For migrene bør lege kontaktes og henvise videre til nevrolog for behandling.

Vi behandler de samme områdene som ved indikasjonen mimikk linjer/rynker, det vil si i panne, bekymringsrynke og rundt øyne. Mange har også svært god effekt av behandling i kjevemuskulaturen. Dette området hjelper også de som plages med kjevesmerter og tanngnissing.

Behandlingen er relatert med svært få bivirkninger, men tunge øyelokk, svekket tyggekraft kan oppstå, men er forbigående.

For mer informasjon om behandlingen kontakt oss for gratis konsultasjon.

Ønsker du mer informasjon?

Priser fra 3400,-

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD