Rynker rundt munn

Når huden eldes vil tap av fukt gjøre huden mindre elastisk og spenstig. Man vil også oppleve tap av underhudsfett og huden vil da i mange tilfeller synke litt sammen. Dette skjer også med leppene og huden over leppene. På grunn av dårlig elastitet og spenst i huden samt tap av underhudsfett, trekker leppene seg innover og mange får søkk og linjer over leppen. Genetikk og røyking er også avgjørende for hvor ille dette blir hos den enkelte.

For behandling av dette bruker vi filler, Restylane/Juvederm. Dette er hyaluronsyre som vil være med å fukte opp område, gi tilbake litt av spensten og elastiteten og fylle i de områdene hvor du har tapt underhudsfett.

Før behandlingen vil du bli bedøvd med en bedøvende krem, Embla i ca 20 min. Deretter blir filleren injisert i området hvor det trengs, dette varierer fra pasient til pasient.

Behandlingen er ikke forbundet med mye smerter, men man må regne med å hovne kraftig opp i 2-4 dager etter behandlingen. Det er vanlig å fylle på etter ca 4 uker. Etter det kan resultatet ha en varighet på 8-15 måneder.

Vi behandler ikke gravide eller ammende, ikke pasienter med lavt immunforsvar eller pasienter som står på immunsuppressivende medikamenter.

For å vurdere hvilken effekt du evt kan få ved denne behandlingen anbefaler vi deg å gjøre følgende;
Strekk hardt på huden på det gjeldende området. Hvis linjene vises vil de ikke forsvinne men mildnes. Ser huden glatt og fin ut når du strekker på den vil du kunne oppnå ett meget godt resultat.

For mer informasjon kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Ønsker du mer informasjon?

Priser fra 2990,-

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD