Oppstramming av huden

En av tegnene på at huden eldes er at den mister gløden og føles grå og fargeløs. Dette kommer av at huden bryter ned fuktigheten som produseres raskere enn hva huden produserer ny, med påfølgende tap av elastitet og spenst. Sirkulasjonen blir også dårligere når vi eldes og er med på å gi huden mindre glød. En ung og frisk hud kjennetegnes ikke alltid bare med å være rynkefri men også at strukturen i huden er bra. Det vil si fin glød, lite porer og fuktig hud. Hos oss kan vi tilby deg behandling med Restylane Scinbooster/Juvaderm Hydrate /Dermapen for dette problemet. Sammen med gode hudpleieprodukt fra serien Elixir.

Scinbooster er en behandling hvor vi tilfører fukt til underhuden, der hvor fukten til vanlig produseres. Behandlingen består i mange små stikk i hele ansiktet hvor små dråper fuktighet injiseres i hvert stikket. Du bedøves med Emla før behandlingen. Behandlingen kan medføre litt ubehag men er gjort på ca 20 min. Etter behandlingen kan du bli litt hoven og få noen blødninger i huden. Disse vil være borte etter en ukes tid. Noen opplever også litt kuler etter stikkene de første dagene etter behanldingen.

Hyaluronsyre som Restylane og Juvederm brukes også i stor skala for å holde huden ung og elastisk.

Etter hvert som vi eldes, mister vi volum i ansiktet. Beinstrukturen forandrer seg og huden blir mindre elastisk og spenstig. Kinnene blir flatere og linjen fra nesen og ned til munnen kommer tydeligere frem. Dette kan få deg til å se sur, trist og sliten ut.

Heldigvis er det fullt mulig å gjenskape det tapte volumet med hyaluronsyre. Høye kinnbein og runde kinn gir et friskt og ungdommelig utseende, og ved å injisere hyaluronsyre under muskelen som ligger over kinnbeina, kan du få et ansiktsløft som fjerner flere år fra ansiktet ditt. Det er ikke mye som skal til, og resultatene er helt fantastiske.

Behandlingen medfører lite smerter og ubehag. Etter behandlingen kan man bli lett rød i huden og blåhet kan i noen tilfeller oppstå.

Vi behandler ikke gravide/ammende, personer med lavt immunforsvar.

Kontakt oss dersom du trenger mer informasjon om denne behandlingen
eller ønsker å bestille time hos oss.

Ønsker du mer informasjon?

Priser fra 3500,-

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD