Ny, glødende hudoverflate

En av tegnene på at huden eldes er at den mister gløden og føles grå og fargeløs. Dette kommer av at huden bryter ned fuktigheten som produseres raskere enn hva huden produserer ny, med påfølgende tap av elastitet og spenst. Sirkulasjonen blir også dårligere når vi eldes og er med på å gi huden mindre glød. En ung og frisk hud kjennetegnes ikke alltid bare av å være rynkefri men også at strukturen i huden er bra. Det vil si fin glød, lite porer og fin struktur. Hos oss kan vi tilby deg behandling med Restylane Scinbooster/Juvaderm Hydrate for dette problemet. Sammen med gode hudpleieprodukt fra serien Elixir.

Scinbooster er en behandling hvor vi tilfører fukt (Hyaluronsyre) til underhuden, der hvor fukten til vanlig produseres. Behandlingen består i mange små stikk i hele ansiktet hvor små dråper fukt injiseres i hvert stikket.

Du bedøves med Emla før behandlingen. Behandlingen kan medføre litt ubehag men er gjort på ca 20 min.

Etter behandlingen kan du bli litt hoven og få noen blødninger i huden. Disse vil være borte etter en ukes tid. Noen opplever også litt kuler etter stikkene de første dagene etter behandlingen.

Vi behandler ikke gravide eller ammende, ikke pasienter med lavt immunforsvar eller pasienter som står på immunsuppressivende medikamenter.

For mer informasjon om behandlingen, kontakt oss for gratis konsultasjon.

Ønsker du mer informasjon?

Priser fra 3500,-

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD