Fine linjer rundt øyne, munn og kinn

Linjer i panne og rundt øyne er ett vanlig tegn på aldring av huden. Dette kan vi behandle med nevrotoksin.
I panne og rundt øyne har vi ofte mye mimikk og når huden blir mindre elastisk og spenstig vil synbare linjer sette seg i huden på grunn av bevegelsene vi daglig gjør.

Den beste behandlingen og forebyggingen av dette problemet er små doser nevrotoksin som injiseres i muskulaturen som forårsaker disse bevegelsene/sammentrekningene. Nevrotoksin lammer nerveimpulsen til muskelen, på den måten får muskelen slappe av. Når muskelen slapper av strammes også huden og linjene/søkket vil bli mindre synlig og i noen tilfeller helt borte.

Dette er en behandling med lite bivirkninger. Noen kan oppleve at øyelokket blir noe tyngre en periode etter behandlingen, men dette er forbigående. Blåflekker er sjelden men kan oppstå. Hodepine samme dag er også vanlig.

Vi behandler ikke gravide eller ammende, eller pasienter med alvorlige muskellidelser. Resultatet kommer etter 2-3 dager og endelig resultat vil være etter 14 dager. Du vil da, første gangen du tar behandling, bli satt opp på en kontroll for oppfølging av resultatet. Behandlingen er fort gjort og forbundet med lite smerter. Det er snakk om ca 5 stikk. Etter behandlingen vil du ha noen kuler etter stikkene som er borte etter ca 30 min.

For mer informasjon om behandlingen kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Kontakt

Priser fra 1900,-

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.

Andre behandlingerVåre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD