nevrotoksin_underside

Behandlinger med nevrotoksin

Behandling med nevrotoksin har lenge vært brukt i medisinske/kosmetiske behandlinger. Vi bruker nevrotoksin type A i våre behandlinger for først og fremst å forebygge at mimikk linjer setter seg i huden som rynker.

Målet med behandlingen er ikke å hindre mimikken helt, men å få dempet muskelaktiviteten slik at huden strekker seg og glatter ut det øverste hudlaget. Samtidig vil det kunne forebygge linjer i huden rundt øyne og i panne. Det er svært viktig at pasientene oppnår et naturlig resultat og ikke ender med et ”stivt” og mimikkløst ansikt.

Våre pasienter vil få en konsultasjon på forhånd, hvor vi nøye går gjennom effekt, behandlingsforløp og bivirkninger rundt behandlingen. Ikke alle pasienter egner seg for behandling med nevrotoksin og vil derfor bli nøye vurdert på forhånd.

Kontakt oss dersom du trenger mer informasjon om denne behandlingen
eller ønsker å bestille time hos oss.

Ønsker du mer informasjon om nevrotoksin?

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål om nevrotoksin

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.

Andre behandlinger med nevrotoksinVåre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD