XO Lips by Injeksjonsspesialisten

Filler I leppene og leppeforstørring er en populær behandling. Vi har utviklet vår egen metode for ett mest mulig naturlig resultat som løfter leppene uten at det ser ”nebbete” ut. Denne behandlingsmetoden er utviklet av Elin kringen Langeland, XO Lips by Injeksjonsspesialisten.

Både Stine og Elin hos Injeksjonsspesialisten utfører denne behandlingen og er to av de i landet med lengst erfaring og flest utførte behandlinger på lepper.

Før behandlingen vil du få smurt på en bedøvende krem som vil ta bort det verste av stikk smertene. Det er også bedøvelse i filleren som benyttes slik at når behandlingen er kommet i gang vil du oppleve å bli nummen i leppene. Denne nummenheten gir seg etter en times tid. Etter behandlingen vil de fleste oppleve en hevlese i leppene. Denne vil variere fra middels til kraftig, og er ikke farlig. Etter 2 dager vil hevelsen gå ned.

Det er svært viktig ved en leppebehandling med ett naturlig resultat og lepper bør alltid bygges opp over tid. Vi anbefaler 1 ml ved første behandling, så 1 ml etter 4-6 uker, for så å fylle på etter 6-8 måneder.

For mer informasjon om behandling kontakt oss for en gratis konsultasjonstime.

Ønsker du mer informasjon?

Priser fra 2990,-

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD