Restylane_underside

Behandlinger med Juvederm

Juvederm er navnet på en syntetisk fremstilt hyaluronsyre, som på en trygg og enkel måte behandler linjer og rynker.

Juvederm injiseres i huden og binder til seg vann på denne måten kan vi behandle linjer i huden, erstatte tapt volum i ansiktet og forstørre lepper.

Juvederm er et svensk produkt og blir produsert og godkjent i Sverige. Det finnes flere typer fillere på markedet, men ingen som kan vise til flere studier eller har et større marked enn Juvederm.

Man kan behandle de aller fleste typer linjer, rynker og furer. Resultatet på behandlingen varierer ut i fra dybde på linjene, hvor hardt de har ”satt” seg i huden, type hud og området. Før en behandling med Juvederm vil slike ting bli vurdert under en konsultasjon hvor vi informerer deg om forventet effekt, behandling og pris.

Ønsker du mer informasjon

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input

Eksempler på områder vi behandler:

  • Rynker i panne og mellom øyne
  • Rynker rundt munn
  • Dypere linjer fra nesen og ned mot munnvikene (nasolabiale linjer)
  • Munnviker

Ved behandling av lepper gjelder:

  • I selve leppen for å få mykere, fyldigere lepper
  • Leppelinjen, for å få fylden tilbake i leppekonturen, eller mildne små linjer på overleppen.
  • ”Smiling corners” for å løfte munnvikene litt oppover.

Lepper er en populær behandling, men som med alle andre behandlinger er det her viktig med et naturlig resultat. Ikke alle lepper egner seg for Juvederm, og du må ha realistiske forventninger til behandlingsresultatet.


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD