Få hvitere tenner med IWHITE tannbleking

Kontakt oss dersom du trenger mer informasjon om denne behandlingen
eller ønsker å bestille time hos oss.

Raskt hvitere tenner med styrkende kalsiumkrystaller

Nye iWhite Instant gir deg raskt hvitere tenner ved hjelp av ny unik teknologi. Hvite kalsiumkrystaller gir deg inntil 8 nyanser hvitere tenner. iWhite tar i tillegg aktivt bort misfarging på tennene som er forsårsaket av f.eks mat og drikke. Produktet er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt og inneholder ikke blekemiddelet hydrogenperoksid. Produktet brukes enkelt hjemme og metoden er sikker og effektiv. For optimal effekt bruker du skinnene i 20 minutter om dagen i fem dager på rad. Effekten varer i flere uker. Deretter kan du forbedre resultatet med 1-2 skinner så ofte du ønsker.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Input

Invalid Input


Ofte stilte spørsmål

I forkant en behandling er det normalt å ha en del spørsmål. Vi samler derfor de mest vanlige, og du finner oversikten her!

Du finner også et spørsmålskjema hvor du kan sende oss dine spørsmål dersom du ikke finner de i oversikten.



Våre samarbeidspartnere

Uttalelse Dr. Ole M Rørdam

Spesialsykepleier Elin Kringen Langelang og Stine Møsth Gikling har lang erfaringen innenfor estetisk medisin, og har utmerket seg som eksperter innenfor injeksjonsbehandling.

Gjennom tusenvis av fornøyde og lojale pasienter som setter pris deres nøyaktighet og estetiske sans. De har også betydelig erfaring innenfor de fleste aspekter av estetisk medisin, spesielt laserbehandlinger og skleroterapi. De har en brennende lidenskap for sitt valgte fagfelt og har tatt spesialistutdannelse og holder seg stadig faglig oppdatert.

Som pasient kan du være sikker på at de gir 100% for at du skal bli fornøyd. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Dr. Ole M Rørdam, MD